MäoonvaanMä Facebook Sivut

MäoonvaanMä Facebook Sivut
MäoonvaanMä Facebook Sivut

keskiviikko 28. tammikuuta 2015

Fight Night Finland,ELIITTI, NEXT STEP !

Ei pelkkä tapahtuma vaan PERHE!

Kerron omista siteistäni Karkkilalaiseen vapaaottelutapahtumia järjestävään Fight Night Finland promootioon. Olen ollut mukana alusta asti tukemassa poikien matkaa kohti vapaaottelu organisaatioiden terävintä kärkeä. Tapahtumalla on kahdet kasvot, mutta todellisuudessa, jos joku luule, että se on vain kahden miehen kauppaa, niin se ei ole koko totuus. Meillä on ehkä koko suomen mahtavin porukka ja parhaiten meidät huomioivat promoottorit. Meitä on n.30 ystävää, jotka ottavat, jopa töistä palkattomia vapaita ja sumplivat työvuoronsa niin, että pääsevät järjestämään tapahtumia kolmeksi päivää ja viettämään unettomia öitä pelkästä auttamisen intohimosta.

Positiivinen asenne ja erittäin hurtti huumori ovat FNF:n Eliitin tavaramerkkejä. Kukaan ulkopuolinen ei voi tajuta millainen energia pommi meidän yhteisö on. Mikä ihmeellisintä, niin suurin osa Eliitistä on henkilöitä, jotka eivät itse harrasta vapaaottelua. Tämä kertoo hyvin meidän yhteen kuuluvuudesta ja ystävyydestä. On erittäin hienoa olla osana tätä Eliittiä!

Kiitos! On helppo sanoa, mutta silti se jää niin usein monilta sanomatta. Olen koko Eliitin puolesta otettu, kun jokaisen tapahtuman jälkeen erilaisissa medioissa ja videoissa Promoottorit ovat kiittäneet ja antaneet huomionsa Eliitille.
Yleisellä tasolla hieman harmittaa, kun nykymaailmasta on poistunut sellainen auttamisen vilpitön halu. Tuntuu, että aina pitäisi jokaisesta asiasta saada rahallinen korvaus tai itselleen merkittävä hyöty. FNF:n Eliitti on tässä suhteen aivan poikkea tapaus. Osakseen on meidänkin tapauksessa yhteenkuulumisen tärkeys, mutta suurin tekijä on hyvä mieli, jonka saa tekemisestää toisten hyväksi. Kukaan ei ole mukana vaan päästäkseen sanomaan olevansa osa tapahtumia. Meillä on sanonta "Tie FNF:N Eliittin käy mopin kautta"

Se mitä itseeni tulee ollessani mukana tämmöisessä yhteisössä ja näin lähellä huippu vapaaottelu organisaatiota.
Olen jo pitkään ajatellut haluavani kokeilla otella vapaaottelua. Nyt se on enemmän kuin lähellä. Enään pientä hiomista, niin olen valmis. Kuvastakin näette, että minun tapauksessa vain taivas on rajana. Toivon saavani kaiken tuen ystäviltäni ja FNF:N Eliitiltä. Tiedän osakseen lajin olevan hieman vaarallista ja asetan itseni tilanteisiin, joissa voi loukkaantua, mutta se kaikki mitä vapaaottelupiirit ja tämmöinen mahdollisuus tuovat tullessaan, niin kiehtovat minua aivan mielettömän paljon. Voin ainakin tulevaisuudessa sanoa, että olen kokeillut ja ylpeä itsestäni. Kun tulen tämän tekemään, niin teen sen isosti, näyttävästi ja varmistun, että olen valmis tähän. Riippumatta lopputuloksesta. Se veljeys, joka vallitsee ja kiehtoo minut vapaaottelun saloihin, niin on sanoin kuvaamatonta. Teen kaikkeni pärjätäkseni mahdollisimman hyvin ja tärkeintä on voittaa oma itseni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti