MäoonvaanMä Facebook Sivut

MäoonvaanMä Facebook Sivut
MäoonvaanMä Facebook Sivut

keskiviikko 17. kesäkuuta 2015

Missä Mies Ratsastaa!

Juhannus on jo ovella ja muutama kuukausi on päässyt vierehtämään viime tekstistä. Monet ystäväni ovat sitä jo odottaneet. He ovat ihmetelleet kuinka minulla nyt niin kiire on, kun en kerkeä tekstiä edes kirjoittamaan!!
Olen luonteeltani hyvin avoin ja autan kaikkia mahdollisuuksien mukaan parhaalla mahdollisella tavalla. Nyt ollessani sairaslomalla poikki menneen eturistisiteeni takia, vasta alan tajuamaan, kuinka kiireinen elämäni on ja kuinka se painottuu suurimmaksi osaksi muiden auttamisesta ja asioista, jota muut tarvitsevat.
Joten olen entisestään oppinut itsestäni ja rentouttanut asennattani elämään ja jokapäiväiseen tekemiseen. Vois sanoa, että tämä loukkaantuminen ja töistä pois olo ei ole ollut helppoa pääkopalle.
Hyvä ystäväni on minulle aina sanonut, että asiat järjestyy tavalla tai toisella. Päivä päivältä tajuan sen paremmin ja paremmin. Asiat vaan pitää prioirisoida tärkeysjärjestykseen.

No mitä sitten olen tehnyt!!!

Toimin Karkkiassa palokuntayhdistyksen hallituksenpuheenjohtajana ja samalla uuden paloasemaprojektin päävetäjänä Sen kyllä sanon, että on sitten toullaisessa erikoisrakentamisessa monia monia monia pyrokrtatisia koukeroita. Huoh! No siihen on aikaa mennyt 2,5 vuotta ja nyt se rakentaminen vasta alkaa.

Olen intohimoinen kamppailu-urheilun harrastaja, MUTTA nyt lukkopaini kisoissa tapahtunut loukkaantuminen pisti asiat aivan uuteen valoon. Myönnettäköön, että henkisesti ja fyysisesti ei ole varaa enään samanlaiseen loukkaantumiseen ja 5 kuukauden sairaslomaan. Rakastan työtäni ja odotan innolla ensimmäistä työvuoroa heinäkuun alussa. Olen tarmoa täys ja aionkin laittaa uuden vaihteen silmään tekemisessäni töissä, kun lähitulevaisuuden tavoitteen ovat urallani korkealla.

Nyt syksyn mittaan aloitan Riihimäellä Trainincamp korjaamon tiloissa henkilökohtaisen liikunta valmentajan sivutyöt. Joita duunaillaan Tmi MäoonvaanMä osalta. Vink Vink !

Pakolliseksi ja tässä vaiheessa parhaaksi ratkaisuksi muodostui, myös eteen tullut muutto. Sitäkin olen miettinyt monelta eri kantilta ja hieman pelonsekaisintuntein, mutta ratkaisuuni olen hyvinkin tyytyväinen ja uskon sen toimivan todella hyvin.

Uusin aluevaltaus sai eilen ensiaskeleensa. Kävin valokuvausliikkeessä teettämässä hieman kuvia, joista voi kehkeytyä vaikka mitä. Jokatapauksessa niistä jää ainakin hyvä muisto ja huippu kokemus.
Kuvauspäivä oli todella antoisa ja tykkäsin todella kovasti olla kuvattavana. Mitä enemmän kuvia otettiin sen paremmin se alkoi sujumaan.

Kokonaisuutta, kun katsoo niin odotan erittäin innolla tulevaa syksyä ja sen tuomia haasteita. En ainakaan voi sanoa, että eläisin ihan peruskaavan mukaista elämää.

Nyt on vielä hetki aikaa ystäville ja lähimmäisille, joten yritetään hyödyntää se aika mahdollisimman hyvin. Erittäin mukavaa ja raikasta Juhannus viikkoa kaikille lukijoille. Tavataan Juhannuksena paikallisella tanssilavalla!

Tässä kuvauksien antia!   Mitä olette mieltä?

-Jussi
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti